logo
Thread Tools
Old 06-26-2016, 09:38 PM
Spindaturtle is offline
Find More Posts by Spindaturtle
Registered User
Joined Jun 2016
1 Posts
Discussion
Blade cp pro 2 help.

Hello all i have a blace cp pro 2 that i recently purchased used and it seems that the tail motor is not coming on at all for flight. I hooked it up to dieect power from a 4 aa pack and it comes on and spins butin flight it does nothing and the heli spins uncontrollably. I have even tried adjusting the gain on the gyro as well as the pot in the front of the craft to no avail. Does anyone have any idea what the problem could be?
Spindaturtle is offline Find More Posts by Spindaturtle
Reply With Quote Quick reply to this message
Sign up now
to remove ads between posts
Old 06-26-2016, 10:52 PM
FGNewbie is online now
Find More Posts by FGNewbie
Registered User
FGNewbie's Avatar
Joined Mar 2010
4,078 Posts
Horizon has great support...give them a call
FGNewbie is online now Find More Posts by FGNewbie
Reply With Quote Quick reply to this message
Old 06-27-2016, 06:55 AM
flabrija63 is offline
Find More Posts by flabrija63
Registered User
flabrija63's Avatar
United States, FL, Cape Coral
Joined May 2010
304 Posts
yeah, it's an almost 10 year old heli... Blade helis have come light years since then if you go the "in the box" route. I had one 10 years ago and ended up stomping on it......and never looked back.
flabrija63 is offline Find More Posts by flabrija63
Reply With Quote Quick reply to this message


Quick Reply
Message:


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools