logo
Thread Tools
Old 06-05-2016, 02:46 PM
bobzilla is offline
Find More Posts by bobzilla
bobzilla's Avatar
United States, NV, Henderson
Joined Apr 2006
2,524 Posts
Discussion
eq10 port inop

Had two wing servos went bad on my 42% yak while practicing IMAC. One servo is almost locked up and other burned but now my port 2 is dead on eq10. I can move right ailerons over to port 9, but my question, is the eq10 repairable, and can I trust it?
bobzilla is offline Find More Posts by bobzilla
Reply With Quote Quick reply to this message
Sign up now
to remove ads between posts
Old 06-05-2016, 04:17 PM
Hammerman is offline
Find More Posts by Hammerman
DA isn't Haulin it? It Drags
Hammerman's Avatar
United States, AZ, Tucson
Joined Mar 2006
2,462 Posts
Send it in to Smart-Fly to be repaired.
Hammerman is offline Find More Posts by Hammerman
Reply With Quote Quick reply to this message
Old 06-05-2016, 05:19 PM
bobzilla is offline
Find More Posts by bobzilla
bobzilla's Avatar
United States, NV, Henderson
Joined Apr 2006
2,524 Posts
It's not a question on sending, but can they repair?
bobzilla is offline Find More Posts by bobzilla
Reply With Quote Quick reply to this message
Old 06-05-2016, 06:19 PM
yakken is offline
Find More Posts by yakken
Registered User
yakken's Avatar
hedgesville,wv
Joined Oct 2009
531 Posts
I had my deans connector replaced by them but not a port repaired.
yakken is offline Find More Posts by yakken
Reply With Quote Quick reply to this message
Old 06-06-2016, 10:00 AM
rrritchey is offline
Find More Posts by rrritchey
Registered User
Phoenix, AZ
Joined Sep 2006
433 Posts
Hi,
I am not sure if this would be repairable. I would have to look at it but if its the IC that dries the signal output then no. This IC has gone out of manufacturing. Its really hard to say about reliability. In general I would say it should be OK but damaging the output drivers on an IC could cause other issues. I wish I could give you a definite yes or no on this.

Quote:
Originally Posted by bobzilla View Post
Had two wing servos went bad on my 42% yak while practicing IMAC. One servo is almost locked up and other burned but now my port 2 is dead on eq10. I can move right ailerons over to port 9, but my question, is the eq10 repairable, and can I trust it?
rrritchey is offline Find More Posts by rrritchey
Site Sponsor
Reply With Quote Quick reply to this message
Old 06-06-2016, 03:32 PM
bobzilla is offline
Find More Posts by bobzilla
bobzilla's Avatar
United States, NV, Henderson
Joined Apr 2006
2,524 Posts
Thanks for your help, and after resetting and plugging in know good servos, all is well
bobzilla is offline Find More Posts by bobzilla
Reply With Quote Quick reply to this message


Quick Reply
Message:


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools